Over mijzelf

Sinds 2000 ben ik leerkracht op Basisschool De Parkiet. In mijn vrije tijd teken ik heel erg veel.

Toen ik met mijn blog begon was ik helemaal vol van ’t Puttertje van Carel Fabritius. Ik had niet lang daarvoor de openbare restauratie ervan in het Mauritshuis met mijn klas gezien. Kort daarna was er een overzichtstentoonstelling van het werk van Fabritius.

Voor uitgeverij Panta Rhei heb ik een paar spelletjesboeken geïllustreerd. Op vrijdagavond volg ik de modeltekenlessen van het Amateurspalet in Rijswijk. Incidenteel geef ik workshops in tekenen of in het werken met papier maché.

Advertenties

9 reacties op ‘Over mijzelf

 1. Leuke site, mooi werk! Leuk om ook wat werk van je broer te zien (die mij cursus geeft) Nieuwsgierige vraag: met welke app maak jij die stap voor stap opgebouwde sketches?

 2. Dag, ik zoek contact i.v.m. een afbeelding van u. Het gaat om het eventueel te laten drukken op een rouwkaart. Als u toestemming geeft en de familie bedenkt zich niet, dan zouden we graag een hoge resolutie foto willen. Hartelijke groet.

 3. Geert, kwam je tekening van de olifant tegen op internet. Wij wonen in India en zijn sinds drie jaar bezig met het ontwerpen van schoolboeken (facebook: orangecraft ). Leek me wel leuk om “iets anders dan een gewone olifant” in een van onze boeken te verwerken……..zouden we je tekening mogen “lenen”? Groet Ton.

 4. Hallo, ik vond hier op je blog een afbeelding van een padenstoel op het smart-bord getekend. ik vroeg me af als ik deze mooie tekening mag gebruiken voor een opdracht. ik wil deze afbeelding gebruiken als symbool bij de maand november. ( studeer kleuteronderwijs)

  met vriendelijke groeten Lotte Meeuws

 5. Hallo, ik zag hier een mooie tekening van een paddenstoel. Zou ik deze mogen gebruiken voor een opdracht voor school? (ik studeer kleuteronderwijs)
  Met vriendelijke groeten Lotte Meeuws

 6. Beste Geert, ik wil graag een afbeelding van een portret van jou gebruiken in mijn boek ‘De Kunst van het Vinden’. Het boek is voor de middelbare school (onderbouw) en gaat over de Taal van de Kunst, kunstbeschouwing dus. Hoe zit het met het copyright?

 7. Beste Geert, ik wil graag een afbeelding van een portret van jou gebruiken in mijn boek ‘De Kunst van het Vinden’. Het boek is voor de middelbare school (onderbouw) en gaat over de Taal van de Kunst, kunstbeschouwing dus. Hoe zit het met het copyright? Groet, Peter Schipper.

 8. Hallo Geert, wat ontzettend leuk om je getekende modellen zo nog terug te (mogen) kunnen kijken. Leuk en natuurlijk leerzaam. En natuurlijk ga ik ook de rest van je blog bekijken, maar daar ben ik nog wel eventjes mee bezig. Groeten van vrijdagmorgencollega Annemarie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s